Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes

Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes
Nostalgiczne Popping candy Cupcakes może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Popping Rock Candy Cupcakes, Heston Blumenthal ' s Popping-candy Chocolate Cake, oraz Popping Makowe Babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i żółtka, po 1 na raz, a następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym. Wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć mieszankę mąki, na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wypełnij wkładki cupcake około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie, a następnie mróz z Popping Candy Buttercream i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Masło i ekstrakt waniliowy ubić na gładką masę. Ubij cukier puder, 1 szklankę na raz, dostosowując do smaku. Ubij śmietanę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli lukier jest zbyt gęsty. Babeczki posmarować kremem maślanym, a następnie posypać 1 do 2 łyżeczek cukierków na babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn