Nostalgiczne Popping candy Cupcakes może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Popping Rock Candy Cupcakes, Heston Blumenthal ' s Popping-candy Chocolate Cake, oraz Popping Makowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i żółtka, po 1 na raz, a następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym. Wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć mieszankę mąki, na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 1/3 Szklanki Melasy
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wypełnij wkładki cupcake około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie, a następnie mróz z Popping Candy Buttercream i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Masło i ekstrakt waniliowy ubić na gładką masę. Ubij cukier puder, 1 szklankę na raz, dostosowując do smaku. Ubij śmietanę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli lukier jest zbyt gęsty. Babeczki posmarować kremem maślanym, a następnie posypać 1 do 2 łyżeczek cukierków na babeczkę.