Norweski krem ciasto

Norweski krem ciasto
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do pola przepis, Norweski krem ciasto może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten deser ma 363 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 29 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru pudru, podwójnej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób naprawdę lubiło to skandynawskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Norweski krem z owoców moroszki z lawendą i wanilią, Norweski Tort Pomarańczowy, oraz Szarlotka ze śmietaną z norweskim Gjetostem.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Wysmaruj i wyłóż blachę do pieczenia o wymiarach 20 cm x 30 cm papier podszewkowy powinien znajdować się co najmniej 2,5 cm nad krawędzią blachy. W największej misce ubijaj jajka i cukier przez 8-10 minut, aż mieszanina będzie blada i zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać na masę jajeczną, a następnie delikatnie złożyć metalową łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wlej to do blaszki do pieczenia i piecz przez 35 minut, aż do wyjęcia szaszłyku włożonego do środka ciasto powinno być złote i sprężyste po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed włączeniem na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Gdy ostygnie, weź ostry nóż i podziel na
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Wymieszaj dżem z 1 łyżką ciepłej wody i ubijaj śmietanę z esencją waniliową i cukrem pudrem, aż zachowa swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sztuczna WaniliaSztuczna Wanilia
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
DżemDżem
8
Przełożyć jedną warstwę na talerz, a następnie skropić mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Rozprowadzić cienką warstwą dżemu, następnie śmietany, a następnie rozsypać na 1 opakowaniu borówek. Przykryć drugą warstwą biszkoptu, a następnie powtórzyć z / mlekiem, warstwą dżemu, śmietaną i drugim opakowaniem jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
DżemDżem
10
Na wierzch nakładamy trzecią warstwę biszkoptu, skropimy pozostałe mleko, następnie przykrywamy śmietaną i na wierzch kropkujemy pozostałą paczkę borówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn