Northwest Fried Razor CLAM Filets
Northwest Fried Razor CLAM Filets wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Mieszanka masła, sos pieprzowy, estragon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Cukinia i Razor CLAM Fritters, Zupa z brzytwy z czarnymi truflami, rzepą i tymiankiem, oraz Smażone Filety Rybne.
Instrukcje
W misce ubić jajka, sos pieprzowy, sól i pieprz.
Wymieszać Panko i estragon w drugiej misce.
Umieść mąkę w trzeciej misce. Zanurz w jajku małż brzytwy, następnie w mące, a następnie z powrotem w jajku, a następnie naciśnij małż w panko. Delikatnie wrzuć między ręce, aby każda panierka, która nie utknęła, mogła spaść.
Ułóż panierowane małże na talerzu, podczas gdy resztę panierujesz; nie układaj.
Masło rozgrzać na patelni na średnim ogniu. Smaż małże, aż lekko rumiane, o 1 minutę z każdej strony. Nie przegotować lub staną się trudne.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.