North Pacific Chowder
Zupa z północnego Pacyfiku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gałązki estragonu, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pacific Rim Salmon, Pacific Rim Cake, oraz Pacific Rim Salmon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżeczkę kapieli. Boczek pokruszyć i odstawić.
Podsmażyć cebulę i seler w kapiących.
Dodać bulion i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Mąkę i śmietanę połączyć na gładką masę, stopniowo mieszać do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z halibutem, estragonem, solą, pieprzem i boczkiem. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5-10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
W razie potrzeby dekoruj gałązkami estragonu.