North Carolina Pulled-Pork Barbecue
North Carolina Pulled-Pork Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 54g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz cukier, pieczeń z łopatki wieprzowej, płatki z czerwonej papryki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to North Carolina Style Pulled Pork, North Carolina-Style BBQ Pulled Pork, oraz Wieprzowina W Stylu Karoliny Północnej.
Instrukcje
Ocet zagotować z cukrem, płatkami czerwonej papryki, 2 łyżkami soli i 1 łyżką pieprzu w małym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić. Odstawić 2 szklanki sosu octu do podania z kanapkami.
Podczas gdy sos chłodzi, ocena skóry wieprzowej w wzór crosshatch z ostrym nożem (tworząc 1-calowe diamenty), cięcia przez skórę i tłuszcz, ale nie do mięsa. Mięso osuszyć i natrzeć po 1 łyżce soli i pieprzu.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem.
Przygotuj grill do pośredniego gotowania na małym ogniu, pozostawiając miejsce w środku na jednorazową patelnię do pieczenia.
Gdy węgle ostygną do około 149° (45 minut do 1 godziny; kiedy większość węgli się wypali), umieść jednorazową patelnię do pieczenia na Dolnym stojaku grilla między 2 pozostałymi kopcami węgli, a następnie napełnij patelnię do połowy wodą.
Dodaj kilka garści nieoświetlonego węgla drzewnego do każdego Kopca węgla drzewnego,a następnie umieść stojak na grilla, aby zawiasy były na węglu.
Stojak na grilla olejowego, a następnie umieścić wieprzowinę, skórkę do góry, na stojaku nad patelnią do pieczenia. Grilluj wieprzowinę, z uchyloną pokrywą (na powietrze, więc węgle pozostają zapalone), fastryguj mięso sosem i obracaj co 30 minut (aby utrzymać temperaturę 250 do 135°, dodaj kilka garści węgli z każdej strony około co 30 minut), aż widelec-tender (widelec do mięsa powinien łatwo włożyć) i natychmiastowy odczyt termometru włożonego 2 cale do środka mięsa (unikaj kości) rejestruje190, 7 do 8 godzin ogółem.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Jeśli skóra nie jest chrupiące, odciąć go z co najmniej 1/4 cala tłuszczu dołączony (pokroić duże kawałki na bite-size te) i piec, strona tłuszczu w dół, w 4-stronnej patelni blachy w piekarniku 177°, aż ostry, 15 do 20 protokół.
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby je przetrzeć za pomocą 2 widelców.
Podawać wieprzowinę, skwarki i surówkę razem na bułkach.
Podawać z boku sosem octu.
Wieprzowinę można upiec na dużej patelni, przykrytej papierem do pieczenia, a następnie folią, w środku piekarnika o temperaturze 177°. Pieczeń 1 godzinę, następnie wlać 1 szklankę sosu octu na mięso. Piecz jeszcze 1 godzinę, następnie podlewaj 1 szklanką więcej sosu. Kontynuuj pieczenie, pod przykryciem, dodając wodę (1/2 szklanki na raz) do patelni w razie potrzeby, aż do przetargu widelcowego (widelec do mięsa powinien łatwo włożyć), o 2 godziny więcej.
Odetnij skórę (patrz przepis powyżej) i piecz w 4-stronnej blasze na najniższym stojaku piekarnika. W międzyczasie, powrót wieprzowinę do piekarnika i pieczone, odkryte, na półce, aż mięso jest rumiane i skóra jest chrupiące, o 45 minut więcej (5 do 6 godzin całkowity czas pieczenia, w zależności od wielkości pieczenia).