North Carolina Pulled-Pork Barbecue

North Carolina Pulled-Pork Barbecue
North Carolina Pulled-Pork Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 54g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz cukier, pieczeń z łopatki wieprzowej, płatki z czerwonej papryki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to North Carolina Style Pulled Pork, North Carolina-Style BBQ Pulled Pork, oraz Wieprzowina W Stylu Karoliny Północnej.

Instrukcje

1
Ocet zagotować z cukrem, płatkami czerwonej papryki, 2 łyżkami soli i 1 łyżką pieprzu w małym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić. Odstawić 2 szklanki sosu octu do podania z kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SOSSOS
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podczas gdy sos chłodzi, ocena skóry wieprzowej w wzór crosshatch z ostrym nożem (tworząc 1-calowe diamenty), cięcia przez skórę i tłuszcz, ale nie do mięsa. Mięso osuszyć i natrzeć po 1 łyżce soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem.
4
Przygotuj grill do pośredniego gotowania na małym ogniu, pozostawiając miejsce w środku na jednorazową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Gdy węgle ostygną do około 149° (45 minut do 1 godziny; kiedy większość węgli się wypali), umieść jednorazową patelnię do pieczenia na Dolnym stojaku grilla między 2 pozostałymi kopcami węgli, a następnie napełnij patelnię do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodaj kilka garści nieoświetlonego węgla drzewnego do każdego Kopca węgla drzewnego,a następnie umieść stojak na grilla, aby zawiasy były na węglu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Stojak na grilla olejowego, a następnie umieścić wieprzowinę, skórkę do góry, na stojaku nad patelnią do pieczenia. Grilluj wieprzowinę, z uchyloną pokrywą (na powietrze, więc węgle pozostają zapalone), fastryguj mięso sosem i obracaj co 30 minut (aby utrzymać temperaturę 250 do 135°, dodaj kilka garści węgli z każdej strony około co 30 minut), aż widelec-tender (widelec do mięsa powinien łatwo włożyć) i natychmiastowy odczyt termometru włożonego 2 cale do środka mięsa (unikaj kości) rejestruje190, 7 do 8 godzin ogółem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Jeśli skóra nie jest chrupiące, odciąć go z co najmniej 1/4 cala tłuszczu dołączony (pokroić duże kawałki na bite-size te) i piec, strona tłuszczu w dół, w 4-stronnej patelni blachy w piekarniku 177°, aż ostry, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby je przetrzeć za pomocą 2 widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
10
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Podawać wieprzowinę, skwarki i surówkę razem na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WieprzowinaWieprzowina
12
Podawać z boku sosem octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SOSSOS
1
Wieprzowinę można upiec na dużej patelni, przykrytej papierem do pieczenia, a następnie folią, w środku piekarnika o temperaturze 177°. Pieczeń 1 godzinę, następnie wlać 1 szklankę sosu octu na mięso. Piecz jeszcze 1 godzinę, następnie podlewaj 1 szklanką więcej sosu. Kontynuuj pieczenie, pod przykryciem, dodając wodę (1/2 szklanki na raz) do patelni w razie potrzeby, aż do przetargu widelcowego (widelec do mięsa powinien łatwo włożyć), o 2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SOSSOS
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij skórę (patrz przepis powyżej) i piecz w 4-stronnej blasze na najniższym stojaku piekarnika. W międzyczasie, powrót wieprzowinę do piekarnika i pieczone, odkryte, na półce, aż mięso jest rumiane i skóra jest chrupiące, o 45 minut więcej (5 do 6 godzin całkowity czas pieczenia, w zależności od wielkości pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn