Nore ' s Slumbo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 386 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.68 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, pastę pomidorową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy są .
Instrukcje
1
Rozgrzać masło i olej w garnku o pojemności od 6 do 7 litrów na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, seler, pieprz, i czosnek i saute przez 5 minut, aż zmięknie i lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj proszek gumbo, liść laurowy, cayenne, paprykę, sól, tymianek, oregano i pieprz i kontynuuj gotowanie, jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gumbo
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotować, aż brązowieje, Inny 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać wywar z owoców morza, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Tuż przed podaniem dodaj plamiaka i dalej gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie dodaj pozostałe owoce morza. Gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Plamiak
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodać ostry sos, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
Podawać na ryżu i posypać pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plik W Proszku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz