Nore ' s Slumbo

Nore ' s Slumbo
Nore ' s Slumbo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 386 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.68 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, pastę pomidorową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy są .

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej w garnku o pojemności od 6 do 7 litrów na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, seler, pieprz, i czosnek i saute przez 5 minut, aż zmięknie i lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj proszek gumbo, liść laurowy, cayenne, paprykę, sól, tymianek, oregano i pieprz i kontynuuj gotowanie, jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
GumboGumbo
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotować, aż brązowieje, Inny 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać wywar z owoców morza, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Tuż przed podaniem dodaj plamiaka i dalej gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie dodaj pozostałe owoce morza. Gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
PlamiakPlamiak
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodać ostry sos, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
Podawać na ryżu i posypać pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plik W ProszkuPlik W Proszku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Wyposażenie

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1Batoniki toffi Heathczarny pieprz, plus więcej do przyprawczarny pieprz, plus więcej do przypraw53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeża resztkaświeża resztka2Batoniki toffi Heathcayennecayenne3zdanieseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki wywaru z owoców morza (lub 2 soki z małży)filiżanki wywaru z owoców morza (lub 2 soki z małży)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż gotowanyryż gotowany1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1zielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkuPilnik gumbo puder, plus dodatkowo do dekoracjiPilnik gumbo puder, plus dodatkowo do dekoracji4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plamiak, pokrojony na kawałki 1,5 calaplamiak, pokrojony na kawałki 1,5 cala23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka krabowa, zbieranakostka krabowa, zbierana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano122 do 3 łyżeczek soli morskiej2 do 3 łyżeczek soli morskiej2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, muszle usunięte, deveinedkrewetki, muszle usunięte, deveined1281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1łyżka czerwony ocet winnyVidalia cebula pokrojona w kostkęVidalia cebula pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn