Nore ' s Slumbo

Nore ' s Slumbo
Nore ' s Slumbo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 386 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.68 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, pastę pomidorową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy są .

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej w garnku o pojemności od 6 do 7 litrów na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, seler, pieprz, i czosnek i saute przez 5 minut, aż zmięknie i lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodaj proszek gumbo, liść laurowy, cayenne, paprykę, sól, tymianek, oregano i pieprz i kontynuuj gotowanie, jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
GumboGumbo
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotować, aż brązowieje, Inny 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać wywar z owoców morza, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Tuż przed podaniem dodaj plamiaka i dalej gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie dodaj pozostałe owoce morza. Gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
PlamiakPlamiak
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodać ostry sos, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
Podawać na ryżu i posypać pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plik W ProszkuPlik W Proszku
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn