Nonya Kurczak

Nonya Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapasu kurczaka Nonya. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotki, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jawajski i Nonya Sambal, oraz smażony ryż z Sambal, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka.

Instrukcje

1
Crack kości skrzydła kurczaka w kilku miejscach z tyłu tasakiem lub dużym ciężkim nożem na desce do krojenia. Doprowadzić kurczaka i pozostałe składniki do wrzenia w garnku 8-do 10-quart, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, a następnie zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
CleaverCleaver
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, odkryte, około 1 godziny.
3
Wlać wywar przez duże sito wyłożone potrójną warstwą gazy do dużej miski, odrzucając ciała stałe. Mierzyć zapas: jeśli jest więcej niż 10 filiżanek, gotować w oczyszczonym garnku do zmniejszenia, a następnie schłodzić do temperatury pokojowej, odsłonięty; jeśli jest mniej, dodać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
5
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn