Noga jagnięca

Noga jagnięca
Noga baranka jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka 2 nogi jagnięciny, mielony tymianek, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), oraz Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój pięć plastrów mięsa; włóż czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
2
Połącz sól, pieprz, tymianek i czosnek w proszku; przetrzyj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
TymianekTymianek
MięsoMięso
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia. Broil 5-6 w. od ciepła, aż zbrązowieje; skręcić i brązowy z drugiej strony. Obróć piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię. Przykryć i piec przez 25 minut na funt lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160° dla medium lub 170° dla dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij na deskę do rzeźbienia i utrzymuj ciepło.
6
Wlać kapie z patelni do dużej miarki, skrobając brązowe kawałki. Tłuszcz odtłuszczony; rezerwując 1/4 szklanki w rondlu; dodać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
7
Dodać wodę do kapiących do 2 szklanek; dodać wszystko na raz do mieszanki mąki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelki. Gotować i mieszać 1-2 minut więcej. Jagnięcinę pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn