Noga jagnięca gotowana w bulionie z białego wina

Noga jagnięca gotowana w bulionie z białego wina
Noga jagnięciny gotowane w bulionie białego wina Court może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 37g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, SOS soubise, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dorsz gotowany w Court Bouillon, Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon.

Instrukcje

1
Kościaną i zawiązaną nogę jagnięciny ułożyć plastrami czosnku (pokroić małe rany i włożyć czosnek) i natrzeć suszonym rozmarynem. Umieść Wino i równą ilość wody, warzyw i przypraw w dużym czajniku, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn SuszonyRozmaryn Suszony
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać jagnięcinę i doprowadzić płyn do wrzenia ponownie. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień i dusić, umożliwiając 15 minut na funt mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podawać z sosem Soubise. Z tym wypij schłodzoną Pouilly Fuissé.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn