No Name Gardłosz Atlantycki jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, mielony pieprz, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gardłosz Atlantycki, Gardłosz Atlantycki Veracruz, oraz Gardłosz Atlantycki Pieczony.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w zielonej cebuli, i gotować do miękkości, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać białe wino i pomidory z zieloną cebulą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Wino Białe
Pomidor
3
Filety gardłosza pomarańczowego umieścić w mieszaninie białego wina. Doprawić bazylią, pieprzem, tymiankiem i rozmarynem. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu od 15 do 20 minut, aż ryby będą łatwo płatkowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gardłosz Atlantycki
Wino Białe
Rozmaryn
Pieprz
Bazylia
Tymianek
Ryby
4
Usuń filety rybne z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Filety rybne posypać czarnymi oliwkami i serem feta.