No Fuss Mexican Ice (Raspado)
No Fuss Mexican Ice (Raspado) to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 13 minut. Jeśli masz Mango, skórkę pomarańczową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj No-Fuss Mexican Layered Dip, Bezawaryjne Paszteciki Z Szynki, oraz Kurczak Bez Fuss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Syrop: w małym garnku zagotować wodę i cukier na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Dodaj truskawki, mango, skórkę pomarańczową, chiles i syrop cukrowy do blendera i zmiksuj na gładką masę. Całkowicie fajne.
Wlać mieszaninę do 9 na 13-calowej patelni. Zamrozić do uzyskania jędrności, co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Zeskrobać widelcem i łyżką do małych szklanek lub kubków i podawać natychmiast.