No Bean Veggie Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Nie Bean Veggie Burgers spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 238 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, orzechy włoskie, owies, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Black Bean Veggie Burgers, Tex - Mex Black Bean Veggie Burgers, oraz White Bean Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse ziemniaki, cebula, i orzechy włoskie w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Umieść owies i wodę w dużej bezpiecznej misce mikrofalowej. Gotować w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż owies wchłonie wodę, 2 do 4 minut.
Mieszaj mieszaninę ziemniaków, 2 łyżki oleju roślinnego, bułkę tartą, sól, sos sojowy i szałwię do płatków owsianych; dokładnie wymieszaj. Formować w paszteciki.
Ciepła 1 łyżka oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu; smażyć paszteciki, aż gotowane i rumiane, 5 do 7 minut na stronie.