No-Bake Orange Slice Candy Cookies
No-Bake Orange Slice candy Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 1083 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka ściśle brązowego cukru, masła, szybko gotującego się owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Candy Orange Slice Fruitcake, Slice & Bake Orange Spice Wafle, oraz Ciasteczka Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średnim ogniu w średnim rondlu.
Dodać brązowy cukier i gotować, często mieszając, aż mieszanina bulgotanie, o 3 protokół.
Dodać płatki owsiane i gotować, aż całkowicie zmięknie, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Linia 12-puszka na muffinki z wkładkami do babeczek. Podzielić mieszaninę równomiernie na 12 porcji, około 1 1/2 łyżki na każdą wkładkę. Naciśnij mieszaninę mocno do dna wkładek cupcake z tyłu łyżki. Naciśnij dwa plastry cukierków do środka każdego ciastka i spłaszczyć z tyłu łyżką.
Umieścić puszki muffinów w lodówce i schłodzić do momentu ustawienia ciasteczek, około 3 godzin.
Wyjąć z lodówki i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej przed podaniem. Przechowuj ciasteczka w zakrytym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.