No-Bake Mile - High Banana Split Pie
No-Bake Mile-High Banana Split Pie wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 449 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, mleko, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mile-High Mud Pie, Mile High Chex Mix, oraz Mile-High Peppermint Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem budyń wymieszać i mleka, aż będzie gładka. Złóż w 2 filiżanki ubitej polewy i pokrojonego banana. Rezerwa 1/2 mieszanki budyniu bananowego, a pozostałą część rozprowadzić na cieście.
W małej misce wymieszaj razem gorący sos krówkowy i rum. Zarezerwuj 3 łyżki w pojemniku bezpiecznym dla kuchenki mikrofalowej, do skropienia na górze. Z tyłu łyżką delikatnie rozprowadzić 1/2 pozostałego sosu krówkowego na budyniu bananowym w cieście. Powtórz warstwy z pozostałym budyniem bananowym i pozostałym sosem krówkowym. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, lub do firmy.
Ułóż kawałki ananasa w jednej warstwie na wierzchu ciasta.
Rozłóż pozostałą bitą polewą, obracając polewą w szczyty tylną łyżką. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
W kuchence mikrofalowej, ciepła zastrzeżone SOS fudge aż do wylewania, o 10 sekund.
SOS mżawka z widelcem na wierzchu ciasta.
Dekoruj wiśniami maraschino i posiekanymi orzechami włoskimi.