No-Bake Fresh Strawberry Pie

No-Bake Fresh Strawberry Pie
Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, serek śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Suflet truskawkowy ze świeżymi jagodami (post gościnny z tą chudą laską może piec), oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Umieść wafle czekoladowe w robocie kuchennym i przetwarzaj do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Czekoladowe WafloweCiasteczka Czekoladowe Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Umieść posiekaną czekoladę w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenkę mikrofalową w wysokiej temperaturze przez 45 sekund lub do rozpuszczenia czekolady, mieszając co 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj roztopioną czekoladę i olej do procesora; proces aż dobrze połączone. Delikatnie wciśnij mieszaninę do dolnej i górnej strony 9-calowej płytki ciasta lub wyjmowanej patelni z dnem pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Umieścić w zamrażarce 15 minut lub aż zestaw.
5
Umieścić serek, cukier i wanilia w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Złożyć ubitą polewą. Ostrożnie rozprowadzić na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieść owoce rozłożone w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 10 sekund lub do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozprzestrzenianie Się OwocówRozprzestrzenianie Się Owoców
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać Chambord i sok; mieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChambordChambord
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać połówki jagód; wrzucić do połączenia. Ułóż połówki jagód na cieście. Schłodzić przez 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn