No-Bake Crème Brûlée

No-Bake Crème Brûlée
No-Bake Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz turbinado cukier, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 165 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Creme Brulee Pie, Creme Brulee Egg Bake, oraz No-Bake Pumpkin Crème Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć skrobię kukurydzianą i sól do średniej miski i ubić wszelkie grudki. Powoli ubijaj śmietanę, upewniając się, że nie ma grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Ubić żółtka. Ważne jest, aby ta mieszanka była tak gładka, jak możesz to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Mleko z cukrem ubić na średnim ogniu w rondlu 3-quart (2,8 L). Jeśli używasz fasoli wanilii, zeskrobaj ją i dodaj nasiona do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubić mieszaninę, aby nasiona zostały włączone do cieczy. (Powinno wyglądać nakrapiane, jak mleko po wielokrotnym zanurzeniu w nim Oreo!) Gdy fasola wanilii zostanie zeskrobana, Wrzuć całą kapsułkę do patelni. Ciepłe, aż pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi mleka i cała powierzchnia zaczyna drżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń fasolę wanilii i wyrzuć ją. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1
Wlać całą mieszaninę mleka do zawiesiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
2
Ubij energicznie, aby połączyć. Mieszanina powinna łączyć się płynnie, bez grudek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać mieszaninę z powrotem do patelni. Zagęścić budyń: włączyć ogień z powrotem na średnie i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, ubijając stale i energicznie. Prace wszystkie kąty garnka i zeskrobać dno. To zajmie 2 do 5 minut, aby doprowadzić krem do wrzenia, z dużymi pęcherzykami, które powoli wyskakują na powierzchnię. Gotować, ubijając stale, przez 2 minuty. Wyłącz ogrzewanie. (Jeśli nie używałeś fasoli waniliowej, wymieszaj teraz ekstrakt z wanilii.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odcedzić i schłodzić budyń: przełożyć krem przez sitko o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Wlać do ośmiu 1/2 szklanki (120 ml) żaroodpornych ramekin i schłodzić. Nie zakrywaj ich; w tym przypadku chcesz, aby na wierzchu powstała cienka, sucha skóra. Schłodzić puddingi przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Brûlée budyń! Lekko posypać powierzchnię każdego budyniu równą warstwą cukru turbinado. Wstrząsnąć ramekins z boku na bok, aby wyrównać warstwę. Użyj kuchennej latarki do karmelizacji cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem, aby warstwa cukru mogła ostygnąć i utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
8
Alternatywna metoda: upewnij się, że ramekiny są bezpieczne dla brojlerów. Przesuń stojak do najwyższej pozycji i podgrzać brojlerów. Smażyć ramekiny przez 3 do 7 minut, aż cukier równomiernie stopi się i rumiany. Należy uważnie obserwować i włączyć ramekins raz lub dwa razy, aby pomóc im brązowy równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn