No-Bake Crème Brûlée

No-Bake Crème Brûlée
No-Bake Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz turbinado cukier, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 165 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Creme Brulee Pie, Creme Brulee Egg Bake, oraz No-Bake Pumpkin Crème Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć skrobię kukurydzianą i sól do średniej miski i ubić wszelkie grudki. Powoli ubijaj śmietanę, upewniając się, że nie ma grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Ubić żółtka. Ważne jest, aby ta mieszanka była tak gładka, jak możesz to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Mleko z cukrem ubić na średnim ogniu w rondlu 3-quart (2,8 L). Jeśli używasz fasoli wanilii, zeskrobaj ją i dodaj nasiona do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Ubić mieszaninę, aby nasiona zostały włączone do cieczy. (Powinno wyglądać nakrapiane, jak mleko po wielokrotnym zanurzeniu w nim Oreo!) Gdy fasola wanilii zostanie zeskrobana, Wrzuć całą kapsułkę do patelni. Ciepłe, aż pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi mleka i cała powierzchnia zaczyna drżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
3
Usuń fasolę wanilii i wyrzuć ją. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1
Wlać całą mieszaninę mleka do zawiesiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Ubij energicznie, aby połączyć. Mieszanina powinna łączyć się płynnie, bez grudek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać mieszaninę z powrotem do patelni. Zagęścić budyń: włączyć ogień z powrotem na średnie i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, ubijając stale i energicznie. Prace wszystkie kąty garnka i zeskrobać dno. To zajmie 2 do 5 minut, aby doprowadzić krem do wrzenia, z dużymi pęcherzykami, które powoli wyskakują na powierzchnię. Gotować, ubijając stale, przez 2 minuty. Wyłącz ogrzewanie. (Jeśli nie używałeś fasoli waniliowej, wymieszaj teraz ekstrakt z wanilii.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Odcedzić i schłodzić budyń: przełożyć krem przez sitko o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Wlać do ośmiu 1/2 szklanki (120 ml) żaroodpornych ramekin i schłodzić. Nie zakrywaj ich; w tym przypadku chcesz, aby na wierzchu powstała cienka, sucha skóra. Schłodzić puddingi przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Brûlée budyń! Lekko posypać powierzchnię każdego budyniu równą warstwą cukru turbinado. Wstrząsnąć ramekins z boku na bok, aby wyrównać warstwę. Użyj kuchennej latarki do karmelizacji cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem, aby warstwa cukru mogła ostygnąć i utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
8
Alternatywna metoda: upewnij się, że ramekiny są bezpieczne dla brojlerów. Przesuń stojak do najwyższej pozycji i podgrzać brojlerów. Smażyć ramekiny przez 3 do 7 minut, aż cukier równomiernie stopi się i rumiany. Należy uważnie obserwować i włączyć ramekins raz lub dwa razy, aby pomóc im brązowy równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn