No-Bake Chocolate Peanut Butter Drops
No-Bake Chocolate Peanut Butter Drops to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, kremowe masło orzechowe, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krople Masła Orzechowego, Peanut Butter Butterscotch Drops, oraz Krople Ananasa Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki (przez mleko) w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na średnim ogniu, często mieszając. Gotować do rozpuszczenia cukru, delikatnie mieszając (około 2 minut).
Zdjąć z ognia; dodać kawałki czekolady.
Odstawić na 1 minutę; mieszać trzepaczką do rozpuszczenia wiórków.
Dodać masło orzechowe i wanilię; dobrze wymieszać trzepaczką. Mieszamy z owsem. Lekko schłodzić.
Upuść mieszaninę za pomocą łyżek stołowych na papier woskowy; ostudzić 15 minut lub do uzyskania jędrności.