Niskotłuszczowy Placek Śliwkowy
Przepis niskotłuszczowy placek śliwkowy może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, wodę, ekstrakt ze stewianu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Plum Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jogurt / tofu, wodę, sok z cytryny, nektar z agawy i ekstrakt z wanilii w małej misce do mieszania.
Dodaj stewię, ubijając dobrze, aby upewnić się, że całkowicie się rozpuszcza. (Jeśli widzisz grudki stewii, umieścić mieszaninę w blenderze i proces do gładkiej.) W średniej wielkości misce połącz pozostałe, suche składniki.
Dodaj mokry do suchego i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Wlać ciasto na owoce i dotknij patelni lekko na blacie, aby usunąć uwięzione pęcherzyki powietrza.
Piec przez 40-50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 15 minut przed podaniem.