Niskotłuszczowe Lody Waniliowe
Niskotłuszczowe lody waniliowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 172 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś skrobię kukurydzianą, cukier, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowe truskawki i lody śmietankowe (bez cukru, niskowęglowodanowe i niskotłuszczowe!), Niskotłuszczowe 3 Składniki Bez Lodów, oraz Niskotłuszczowy Sernik Funfetti Ciasto Lodowe.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj pół na pół; mieszaj, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka. Wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do momentu, gdy mieszanina osiągnie 160° i pokryje grzbiet metalowej łyżki.
Zdjąć z ognia. Dodaj wanilię. Schłodzić szybko, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty.
Przełóż do miski. Naciśnij folię na powierzchnię kremu. Wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Napełnij cylinder Maszyny do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Pozostałą mieszaninę przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do zamrożenia. Pozwól dojrzeć w zamrażarce do lodów lub ujędrnij w zamrażarce lodówki na 2-4 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Lody Vanillan w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.