Niskotłuszczowe Lody Waniliowe

Niskotłuszczowe Lody Waniliowe
Niskotłuszczowe lody waniliowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 172 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś skrobię kukurydzianą, cukier, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowe truskawki i lody śmietankowe (bez cukru, niskowęglowodanowe i niskotłuszczowe!), Niskotłuszczowe 3 Składniki Bez Lodów, oraz Niskotłuszczowy Sernik Funfetti Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj pół na pół; mieszaj, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
3
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka. Wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do momentu, gdy mieszanina osiągnie 160° i pokryje grzbiet metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia. Dodaj wanilię. Schłodzić szybko, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Przełóż do miski. Naciśnij folię na powierzchnię kremu. Wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Napełnij cylinder Maszyny do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Pozostałą mieszaninę przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do zamrożenia. Pozwól dojrzeć w zamrażarce do lodów lub ujędrnij w zamrażarce lodówki na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Lody Vanillan w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn