Niskotłuszczowe krówki na patyku

Niskotłuszczowe krówki na patyku mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 257 kalorii, 6 g białka i 6 g tłuszczu każda. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, mleko, odpowiednik cukru zastępującego cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 29%. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również: Zdrowa krówka kokosowa (o niskiej zawartości tłuszczu, niskiej zawartości węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka), Zdrowa krówka z masłem orzechowym (o niskiej zawartości tłuszczu, niskiej zawartości węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka) !) oraz Zdrową Krówkę z Masłem Orzechowym (o niskiej zawartości tłuszczu, węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka!).
Instrukcje
W ciężkim rondlu wymieszaj skondensowane mleko, cukier i kakao; mieszaj, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę. Stopniowo dodawaj odtłuszczone mleko, cały czas mieszając, aż kakao i cukier się rozpuszczą.
Zdejmij z ognia; wymieszać ze słodzikiem i wanilią.
Wlać do filiżanek. Przykryj każdą filiżankę wytrzymałą folią; włóż patyczki przez folię (folia utrzyma patyczki w pozycji pionowej).
Umieść w 13-calowym. x 9 cali patelnia. Zamrażaj do twardości, około 5 godzin.
Przed podaniem zdejmij folię i kubki.