Niskotłuszczowa Zupa Marchewkowo-Imbirowa
Niskotłuszczowa zupa marchewkowo-imbirowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 32 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, odtłuszczone mleko, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieść 1 opakowanie mrożonej marchwi, gorącą wodę, 1 kostkę bulionu warzywnego lub kurczaka, odtłuszczone mleko, starty imbir i miód. Puree i ogrzać w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty.