Niskotłuszczowa Sałatka z indyka z dzikiego ryżu jest bezglutenowy danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 475 kalorii, 61g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany wodne, ryż, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Cynamonowe Kulki Energetyczne, Low Carb Bagels-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Sałatka z indyka i dzikiego ryżu podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W małej miseczce połączyć majonez, sól i cynamon; mieszać w mieszaninie indyka do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego