Niskotłuszczowa Sałatka Szefa Kuchni
Niskotłuszczowa Sałatka szefa kuchni to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 181 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser szwajcarski, bekon z indyka, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem po obu stronach. Gotować na średnim ogniu na patelni grillowej lub grillu gazowym, obracając raz, w sumie około 10 minut.
Kurczaka ostudzić, a następnie pokroić w cienkie plasterki.
Pokroić plastry na plastry.
Gotować boczek w kuchence mikrofalowej, aż chrupiące; ostudzić całkowicie na ręczniku papierowym.
W dużej salaterce połącz ser szwajcarski, ser Cheddar, pepperoni, rzodkiewkę, pomidor, ogórek i marchewkę.
Dodaj kurczaka, sałatę, olej i ocet. Wrzucić dobrze, pokruszyć boczek na wierzchu i wrzucić ponownie.