Niskotłuszczowy krem z zupy pomidorowej
Niskotłuszczowy krem z zupy pomidorowej jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 163 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pomidorów, mielonego pieprzu, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Naleśniki Z Twarogiem (Low Carb & Keto).
Instrukcje
Wlać pomidory z ich sokiem do rondla, i wymieszać w cebuli, cukier, sól,goździki, i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera i puree zupę prawo w garnku.
Do rondla wrzucić zmiksowaną zupę i wymieszać z odparowanym mlekiem.
Miejsce na małym ogniu, i gotować tylko do gorąca, o 1 minutę.