Niskotłuszczowe Ciasto Wiśniowo-Migdałowe
Niskotłuszczowe Cherry-migdałowy Anioł ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 236 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz cukier puder, sok z wiśni maraschino, wiśnie maraschino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Ciasto Wiśniowo-Migdałowe, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto, zimną wodą i ekstrakt z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta. Ostrożnie złożyć w wiśnie.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na szklaną butelkę lub pozostaw krawędzie na 2 do 4 puszkach o równej wysokości, aż ciasto zostanie całkowicie schłodzone, około 2 godzin. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; usuń z patelni.
W średniej misce wymieszaj masło, cukier puder i wystarczającą ilość soku wiśniowego, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Rozłóż glazurę na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym mżeć w dół.
W razie potrzeby udekorować pełnymi wiśniami.