Niskokaloryczne naleśniki z cukinią z sosem bazyliowym o niskiej zawartości tłuszczu
Niskokaloryczne naleśniki z cukinią z niskotłuszczowym sosem bazyliowym wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, cebula, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Naleśniki Z Twarogiem (Low Carb & Keto) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Wymieszać cukinię, cebula, marchew, mąka fasolowa garbanzo, zupa cebulowa wymieszać, i białka razem w misce, aż dobrze wymieszane. Podziel mieszaninę cukinii na 6 równych porcji i uformuj Duże paszteciki.
Patelnia smażyć paszteciki z cukinii na gorącej patelni, aż brązowy i chrupiący, o 3 protokół na stronę.
Umieść majonez, wodę, paprykę, cebulę w proszku, czosnek w proszku i bazylię w robocie kuchennym; pulsuj, aż mieszanina będzie gładka.
Mżawka na naleśniki z cukinią do podania.