Niskie i powolne żebra pleców dziecka
Niskie i powolne żebra pleców dziecka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, żeberka wieprzowe z powrotem dla dzieci, rub z grilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Żeberka Dziecięce, Powolne Grillowane Żeberka Dziecięce, oraz Slow & Easy Baby Back Ribers.
Instrukcje
Usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem, a następnie ciągnąc. (To sprawi, że żeberka będą bardziej miękkie i pozwolą mięso wchłonąć dym i pocierać.)
Mięso obficie posypać masą grillową. Wmasować w mięso. Owinąć szczelnie folią i schłodzić 8 godzin.
Przygotować gorący ogień, układając węgiel na 1 stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (Dla grilli gazowych, światło tylko 1 strona.)
Umieść ruszt do gotowania na grillu. Ułóż żebra na nieoświetlonej stronie.
Grill 2 godziny, przykryty pokrywą grilla, dodawanie 5 do 7 kawałków węgla co 45 minut do 1 godziny i utrzymywanie temperatury między 225 a 25
Dodaj garść chipsów hickory do węgla drzewnego co 20 do 30 minut. Żeberka Spritz z sokiem jabłkowym z rozpylacza squeeze-trigger za każdym razem, gdy dodasz wióry drzewne
Od czasu do czasu zmieniaj położenie płyt żebrowych, umieszczając ten najbliżej źródła ciepła z tyłu i dodając wióry hickory i węgle w razie potrzeby, aby utrzymać niską temperaturę. Grill jeszcze 2 godziny.
Wyjąć żebra z grilla i umieścić na wytrzymałej folii aluminiowej. Żeberka spryskać obficie sokiem jabłkowym; szczelnie zamknąć.
Umieść owinięte folią żeberka z powrotem na grillu; gotuj jeszcze 2 godziny.
Wyjąć żeberka z folii, umieścić płasko na grillu i obficie podlewać sosem Oct. Grill jeszcze 20 minut.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Pokrój żebra na 3-żebrowe odcinki, krojąc między kośćmi.