Nigdy Więcej Słonej Szynki Wielkanocnej

Nigdy Więcej Słonej Szynki Wielkanocnej
Nigdy więcej słonej szynki Wielkanocnej może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Na 22,43 zł / porcja, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 14213 kalorii, 1011g białka, oraz 786g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Wielkanoc. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ananasa, mleka, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć widoczny tłuszcz z powierzchni szynki i umieścić ścięty bok w dół na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Wlać tyle mleka na szynkę tak, że kończy się około 1/4 cala głęboko w dnie patelni do pieczenia. Użyj rąk, aby zapakować szynkę w obfite powłoki z brązowego cukru. Przykryć brązowy cukier warstwą pokruszonego ananasa, zapakowanego w ten sam sposób. W porządku jest mieć kilka gołych miejsc, ale staraj się tego nie robić. Przykryć szynkę folią aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony AnanasKruszony Ananas
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MlekoMleko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Gdy piekarnik jest gorący, umieść szynkę, jeszcze pokrytą folią, w piekarniku. Piecz przez 30 minut. Po 30 minutach usuń folię aluminiową i zalej sokami, które nagromadziły się na dnie patelni. Kontynuuj pieczenie przez 30 minut lub aż szynka zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn