Niezbędnik: Duży Tort Czekoladowy

Niezbędnik: Duży Tort Czekoladowy
Jeśli 65 centów za porcję spada w budżecie, podstawowe: Wielkie ciasto czekoladowe może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 418 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką mąkę, czekoladę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Koktajl truskawkowy w czekoladzie z goździkami śniadanie Essentials, Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Essentials: Hummus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwa 13x9x2 calowe patelnie do pieczenia; dno linii z papieru woskowanego lub pergaminu i masło papier. Mąka patelnie (można "mąka" patelnie na ciasto czekoladowe z kakao w proszku, jeśli chcesz) i dotknij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ubić wrzącą wodę i kakao do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie ubij mleko i wanilię. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Jeśli to możliwe w mikserze stojącym, ubij razem masło i cukier, aż bledną i puszystą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodawać po jednym jajku na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Na małej prędkości, ubić w mieszaninie mąki w 3 partiach i mieszaniny kakao w 2, naprzemiennie mąka-kakao-mąka-kakao-mąka. Ciasto może wyglądać na zsiadłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Wlać połowę ciasta do każdej patelni i gładkie szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec na środku piekarnika, aż tester wyjdzie czysty i ciasto zaczyna odciągać się od patelni, 25-35 minut. Przekręć ciasta na stojaki, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zrób lukier: rozpuść posiekaną czekoladę w podwójnym kotle lub w misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody. Schłodzić do temperatury pokojowej. Ubij razem masło i serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty (nie mogłem znaleźć bitego sera śmietankowego w sklepie ,więc po prostu ubijałem go w domu, aż wyglądał trochę lżejszy i bardziej puszysty przed dodaniem masła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj schłodzoną czekoladę i pozostałe składniki i ubijaj, aż dokładnie połączysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
9
Złożyć ciasto tylko wtedy, gdy warstwy ciasta całkowicie ostygną.
10
(Chciałbym dodać notkę o przepisach we wspomnieniach Ruth Reichl: przez długi czas głupio zakładałem, że to tylko ozdoby do okien, ale w rzeczywistości są bardzo dobre i działają.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn