Niezawodne Placki Ziemniaczane

Niezawodne Placki Ziemniaczane
Niezawodne Latkes ziemniaczane jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jajka, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), Latki Ziemniaczane, oraz Latki Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Umieść 1/4 ziemniaków, cebulę, jajka, sól, mąkę i proszek do pieczenia w misce robota kuchennego; pulsuj kilka razy, aż warzywa zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj resztę ziemniaków i ponownie pulsuj, aż wszystkie ziemniaki zostaną drobno posiekane i mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu. Zgarnij około 1/3 szklanki mieszanki ziemniaczanej na latke i umieść w gorącym oleju. Smażyć patty aż brązowy i chrupiące na dole, odwróć go, i gotować z drugiej strony, aż brązowy, 2 do 3 protokół na stronę. Powtórzyć z resztą mieszanki ziemniaków, uzupełniając olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn