Przepis niemożliwie Łatwe Ciasto Taco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 234 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, mix, mieszanka przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemożliwie Łatwe Ciasto Z Kurczakiem Taco, Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Taco Z Indykiem, oraz Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Smarować 9-calową płytkę ciasta. Gotować mieloną wołowinę i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać mieszankę przyprawową (suchą). Łyżka do talerza ciasta; wierzch z chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Mielona Wołowina
Papryka Chili
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Wymieszać mleko, jajka i Bisquick wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Jajko
Mleko
3
Wlać do talerza ciasta.
4
Piec około 25 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.