Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Ravioli

Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Ravioli
Niewiarygodnie łatwe ciasto Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 360 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos pomidorowy makaron, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, Niewiarygodnie łatwe ciasto z Hot dogiem i serem, oraz Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Morelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar dno tylko 9-calowy szklany talerz ciasto ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Umieść 1/2 ravioli w dolnej części talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
3
Posypać szpinakiem i bazylią. Łyżka 1 szklanka sosu do makaronu na wierzchu; posypać 1/2 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Warstwa z pozostałymi ravioli. Top z pozostałych 1/2 szklanki sera mozzarella i pozostałych 1/4 szklanki sosu makaronowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
5
W 7-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w oleju, aż pachnące, o 1 minutę. W średniej misce wymieszaj czosnek, mieszankę Bisquick, mleko, jajka i parmezan widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wlać równomiernie na wypełnienie płyty ciasta.
7
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż skorupa jest rumiane i napełniania jest bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
8
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
9
Podawać z rozgrzanym sosem makaronowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn