Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Ravioli
Niewiarygodnie łatwe ciasto Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 360 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos pomidorowy makaron, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, Niewiarygodnie łatwe ciasto z Hot dogiem i serem, oraz Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar dno tylko 9-calowy szklany talerz ciasto ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Umieść 1/2 ravioli w dolnej części talerza ciasta.
Posypać szpinakiem i bazylią. Łyżka 1 szklanka sosu do makaronu na wierzchu; posypać 1/2 szklanki sera mozzarella.
Warstwa z pozostałymi ravioli. Top z pozostałych 1/2 szklanki sera mozzarella i pozostałych 1/4 szklanki sosu makaronowego.
W 7-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w oleju, aż pachnące, o 1 minutę. W średniej misce wymieszaj czosnek, mieszankę Bisquick, mleko, jajka i parmezan widelcem.
Wlać równomiernie na wypełnienie płyty ciasta.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż skorupa jest rumiane i napełniania jest bąbelkowy.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Podawać z rozgrzanym sosem makaronowym.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.