Niewiarygodnie łatwe Mini Cheeseburger ciasta jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niesłychanie Łatwe Mini Placki Cheeseburger, Niewiarygodnie Łatwe Mini Niebieskie Placki Cheeseburger, oraz Zdrowe Mini Niesłychanie Łatwe Placki Cheeseburger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Ostudzić 5 minut; wymieszać z sosem Worcestershire, solą czosnkową i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól Czosnkowa
Ser
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W średniej misce, wymieszać składniki mieszaniny pieczenia z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Łyżka 1 skąpe łyżka mieszanki do pieczenia w każdej filiżance muffin. Top z około 1/4 szklanki mieszanki burger. Łyżka 1 łyżka mieszanki do pieczenia na mieszaninę burger w każdej filiżance muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec około 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, a Topy muffinów są złotobrązowe. Fajne 5 minut. Cienkim nożem poluzuj boki muffinek z patelni; zdejmij z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ostudzić 10 minut dłużej i podawać z dodatkami.