Niesamowity Dip Karczochowo-szpinakowy to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, śmietana, marynowane karczochy serca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Niesamowite Szpinak Karczoch Krab Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć karczoch serca, cebula, sos sałatkowy, majonez, śmietana, ser szwajcarski, ser mozzarella, 1/2 szklanki parmezanu, ser Romano, czosnek w proszku, sól i pieprz w dużej misce; wymieszać równomiernie. Delikatnie złóż szpinak do mieszanki; rozprowadź na dnie patelni zapiekanki 8x8.