Niesamowite Muffinki Jabłkowe

Niesamowite Muffinki Jabłkowe
Niesamowite muffinki jabłkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 62 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 223 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka sody oczyszczonej, masła, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 21% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są The Awesome - est Blueberry Muffins, Awesome Apple Pie-lets, oraz Batony płatki owsiane z cynamonowym sosem karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować 6 filiżanek dużą patelnię muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce ubić mąkę ryżową, płatki owsiane cięte ze stali, nasiona lnu, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i proszek z maranty. W osobnej misce wymieszaj jogurt, jajko, masło, jabłka i sok żurawinowy. Dokładnie wymieszaj suche składniki z mokrymi, tworząc lekko cieknące ciasto. Łyżka równomiernie do przygotowanych kubków z cyny muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Stalowe Cięcie OwsaStalowe Cięcie Owsa
Siemię LnianeSiemię Lniane
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn