Niesamowite Jadalne Smażone Pikle
Niesamowite jadalne smażone pikle to lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,05 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 40g tłuszczu i w sumie 686 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, pół na pół, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Brud {niesamowite, jadalne}, Niesamowite Jadalne Orzechowy Kit, oraz Smażone Pikle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, mąkę, przyprawy do owoców morza, czosnek w proszku, sól i zmielony czarny pieprz.
Ubij pół na pół i jajka razem w misce, aż całkowicie się połączą. Dodaj 1/2 szklanki pikli i wymieszaj, aby całkowicie pokryć.
Umieść powlekane plastry marynaty w mieszance miękiszu chleba i wrzuć do pokrycia. Włóż panierowane plastry do mieszanki jajecznej i powtórz cały proces panierowania.
Usuń plastry na arkusz wosku / pergaminu i powtórz cały proces dla pozostałych 1/2 szklanki plasterków marynaty.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść 10 do 15 plasterków pikli na patelni. Gotuj na złoty kolor, 3 do 5 minut. Powtórz z pozostałymi plasterkami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.