Niesamowite Ciasto Czekoladowe Bez Mąki Z Bitą Śmietaną

Niesamowite Ciasto Czekoladowe Bez Mąki Z Bitą Śmietaną
Niesamowite ciasto czekoladowe bez mąki wykonane z bitą śmietaną może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czekolady, mocnej kawy, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe bez mąki z bitą śmietaną migdałową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki Z Bitą Śmietaną Chai, oraz Bez mąki gorzka Limonka kokosowy makaron ciasto z białą czekoladą bita śmietana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło wewnątrz 2 Mini springform Patelnie (4 calowy rozmiar) i dna linii z kręgami pergaminu.Roztopić czekoladę z kawą w podwójnym kotle lub misce ustawionej na gotującej się wodzie. Alternatywnie można użyć kuchenki mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Cukier i jajko ubić w metalowej misce miksera. Ustaw miskę miksera na rondlu z gotowaniem na wolnym ogniu, nie wrzątkiem, wodą i ubijaj, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku i cukier się rozpuści-upewnij się, że nie gotujesz mieszanki! Umieścić na podstawce miksera i bić ze średnią prędkością, aż światło i prawie potrojone objętości, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średnio-niskiej i kontynuuj bicie kolejnych 2 minutes.In schłodzoną miskę, ubij śmietanę tuż obok etapu soft-peak. Złożyć jedną czwartą mieszaniny jaj w mieszaninie czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złożyć mieszaninę czekolady z powrotem do pozostałej mieszaniny jaj. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieś do przygotowanych patelni, gładkiej góry i dotknij napełnionych patelni lekko na powierzchni roboczej kilka razy, aby osiedlić wszelkie kieszenie powietrzne.
4
Umieść patelnie w większej (użyłem 9 cali) patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Dodaj tyle gorącej wody do pieczenia patelni, aby dojść do połowy boków patelni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec 30 minut. Otwórz drzwi piekarnika 30 sekund, aby uwolnić nadmiar wilgoci, która gromadzi się w piekarniku. Kontynuuj pieczenie, aż środek ciasta czuje się nieco jędrny po naciśnięciu lekko palcami, kolejne 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Wyjąć ciasta z piekarnika i ostudzić w temperaturze pokojowej (uwaga, jeśli pieczenie większych ciast schłodzić je w zamkniętym piekarniku przez dwie godziny).Uruchom ciepły nóż wewnątrz patelni i ostrożnie usuń z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Przenieść do lodówki i schłodzić do bardzo twardego. Owinąć w folię i przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Wyjąć ciastka z lodówki i powrócić do temperatury pokojowej. Co najmniej 1 godzinę przed podaniem Rozgrzej piekarnik do najniższego ustawienia. Jeśli właśnie użyłeś piekarnika, wyłącz go. Rozpakuj ciasta i ustaw na płytach do serwowania w piekarniku. Ogrzać je w piekarniku przez około 20-30 minut lub do czasu, aż będą ciepłe przez cały czas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn