Niesamowite ciasteczka z masłem orzechowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Jedna porcja zawiera 197 kalorii , 5 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis służy 30 osobom. Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup jajka, ekstrakt waniliowy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . To bardzo niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 31% wyniku , co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy to Brownie z masłem orzechowym i lukrem w kubku z masłem orzechowym , Ciasteczka z masłem orzechowym i kremem maślanym z masła orzechowego oraz Biscotti z czekoladowym masłem orzechowym .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Studzimy w foremkach przez 10 minut, a następnie wyjmujemy do całkowitego wystygnięcia na metalowej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozrywany Skręt Lukrecjowy
19
Rozpuść kawałki czekolady w szklanej lub ceramicznej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdej przerwie, aż się rozpuszczą i będą gładkie, od 1 do 3 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje ulubione desery. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.