Niesamowicie Soczyste Pieczone Udka Z Indyka

Niesamowicie Soczyste Pieczone Udka Z Indyka
Niezwykle soczyste pieczone uda indyka to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, cebula, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Spróbuj Soczysta Pieczona Kaczka Z Sosem Balsamicznym Wiśniowym, Pieczone udka z kurczaka z gulaszem z soczewicy, oraz Pieczone udka z kurczaka z białym winem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posypać mąkę do worka piekarnika i umieścić go na patelni 9x11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Rozłóż kawałki cebuli, selera i marchwi na dnie torby. Opłucz uda indyka i osusz papierowymi ręcznikami. Natrzeć oliwę z oliwek pod skórą i na zewnątrz UD.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z IndykaUdo Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Na udach indyka obficie posypać solią i wcierać pod skórę (patrz Nota kucharza). Ułożyć uda na wierzchu warzyw. Zamknij torbę krawatem. Zrób sześć szczelin w górnej części torby ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Udo Z IndykaUdo Z Indyka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Umieść patelnię w piekarniku, upewniając się, że torba piekarnika nie dotyka górnego elementu grzejnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Piecz, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego do mięsa uda osiągnie 165 stopni F (74 stopni C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn