Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Niemożliwie łatwy pieczenie szparagów z łososiem może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojone szparagi, mleko, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Ciasto Ze Szparagami Z Łososia, Niemożliwie łatwe pieczenie cheeseburgera (Gotowanie dla 2 osób), oraz Healthified Impossibly Easy Breakfast Bake.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 400º. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W naczyniu do pieczenia posypać szparagi, cebulę, 1 1/2 szklanki sera i łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Ser
Cebula
łosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
4
Wlać do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec 40 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
6
Posypać pozostałym 1 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
7
Piec około 2 minut lub do rozpuszczenia sera. Ostudzić 5 minut przed cięciem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.