Niemieckie Pierogi Ziemniaczane

Niemieckie Pierogi Ziemniaczane
Niemieckie pierogi ziemniaczane to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 339 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką jajka, skrobię ziemniaczaną, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niemieckie Pierogi Ziemniaczane, Kartoffelkloesse (Niemieckie pierogi ziemniaczane), oraz Koperkowe Niemieckie Pierogi Ziemniaczane.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn