Niemieckie Naleśniki Z Piekarnika
Przepis Niemieckie naleśniki z piekarnika może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, owoce, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frytki W Piekarniku Po Niemiecku, Piekarnik Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Naleśniki Niemieckie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Jeśli masz Piec konwekcyjny, ustaw go na425 (naleśniki rosną jeszcze wyżej przy ustawieniu konwekcyjnym).
W dużej misce lekko ubić jajka trzepaczką lub widelcem. Wymieszać z mlekiem, roztopionym masłem, solą i cukrem.
Dodać mąkę do mieszaniny jaj, dużą łyżkę na raz, jak nadal ubijać. Uważaj, aby nie przesadzić, aby naleśnik był lekki i puszysty.
Lekko spryskać 9" -11 " patelnia bezpieczne piekarnik z gotowania sprayu.
Wlać ciasto na rozgrzaną patelnię(da to bardziej złocisty, puszysty naleśnik).
Piec 12-18 minut, aż brzegi będą złote. Sprawdź naleśnik za 12 minut. Tuż przed podaniem polać świeżymi owocami i bitą śmietaną.