Niemieckie Naleśniki Czekoladowe
Przepis Niemieckie naleśniki czekoladowe mogłyby zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Niemieckie naleśniki czekoladowe z kokosowym syropem klonowym Pecan, Naleśniki Niemieckie, oraz Naleśniki Niemieckie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce.
Ubijamy razem mleko i kolejne 4 składniki w innej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę mleka w mieszaninę mąki aż do zwilżenia.
Wlać około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej patelni z masłem lub dużej patelni nonstick. Gotować 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają suche i gotowane. Obróć i gotować 3 do 4 protokół lub do czasu zakończenia.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200 do 30 minut.
Podawać z niemieckim syropem czekoladowym.
Uwaga: przy użyciu patelni podgrzej ją do 35
Wskazówka: w przypadku delikatnych naleśników nie przesadzaj ciasta; powinno być grudkowate.