Niemieckie Jabłka Smażone

Niemieckie smażone jabłka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tartych jabłek, cebula, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Kiełbaski Z Jabłkami, Kiszoną Kapustą I Cebulą, Niemiecka Rotkohl - przyprawiona czerwona kapusta z jabłkami i winem, oraz Mini naleśniki Niemieckie z jabłkami cynamonowymi.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać jabłka, i gotować i mieszać, aż cebula i jabłka zaczynają brązowy i jabłka są miękkie, o 10 więcej minut.