Niemieckie Ciasto Makowe

Niemieckie ciasto Makowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mak, cukier, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Ciasto Makowe (Niskotłuszczowe).
Instrukcje
Masło i mąka-odkurz 10-calową ozdobną patelnię.
W małej misce wymieszaj mak, maślankę i ekstrakt migdałowy.
W głębokiej misce ubijamy białka mikserem na wysokości do uzyskania piany. Kontynuuj ubijanie i stopniowo dodawaj 1/4 szklanki cukru. Ubijaj, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
W innej misce, używając nieumytych ubijaczy, ubij 1 szklankę masła i 1 1/2 szklanki cukru na dużej prędkości, aż będzie lekki i puszysty.
Dodajemy żółtka i ubijamy, aż dobrze się wymieszamy. Wymieszać z makiem.
Wymieszać 2 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i soli.
Dodaj suche składniki do ciasta; ubijaj powoli, aby zmiksować.
Wymieszać ze średnią prędkością.
Złóż ubite białka aż do wymieszania.
Wymieszać 1/4 szklanki cukru i cynamonu.
Wlać połowę ciasta na patelnię.
Posypać połową mieszanki cynamonu.
Dodać pozostałe ciasto i posypać pozostałą mieszaniną cynamonu. Trzymając nóż pionowo, przeciągnij ostrze przez ciasto wokół rury.
Piec w piekarniku 350 tylko do momentu, aż ciasto wróci po lekko wciśniętym środku, 1 do 1 1/4 godziny.
Schłodzić na patelni 15 minut. Odwróć ciasto na talerz.
Podawać na ciepło lub chłodno.