Niemieckie Ciasto Czekoladowe Willard Family
Niemieckie ciasto czekoladowe Willard family może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 502 kalorie, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 153 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, odparowane mleko, sodę oczyszczoną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe Willard Family, Rodzinne Ciasto Czekoladowe, oraz Moja Rodzina Ulubione Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 3 8-calowe patelnie do ciast i dna linii z pergaminem.
Włożyć kawałki czekolady do wrzącej wody i mieszać, aż czekolada się rozpuści; odstawić do ostygnięcia. W dużej misce, ubić 1 szklankę zmiękczonej margaryny z 2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste. Wymieszać 4 żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i mieszaninę czekolady z wodą, aż dokładnie się wymieszasz.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do miski. Mieszankę mąki ubić do płynnych składników, na przemian z maślanką, w 3 lub 4 dodatkach. Beat aż ciasto jest gładkie, o 1 minutę.
W metalowej lub szklanej misce ubijaj zarezerwowane białka jaj, aż utrzymają sztywne szczyty, gdy ubijacze zostaną podniesione prosto do góry. Delikatnie złóż ubite białka do ciasta, zachowując jak największą objętość.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasta lekko rumiane i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta, 35 do 40 minut. Przed wyjęciem ciasta pozostaw do ostygnięcia na patelniach.
Aby zrobić lukier, wlej odparowane mleko do dużego rondla i wymieszaj w 1 szklance cukru, 3 żółtkach jaj, 1/4 szklanki margaryny i 1 łyżeczce ekstraktu waniliowego. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i gotować, aż zgęstnieje, stale mieszając, o 12 protokół.
Zdjąć z ognia, i wymieszać w kokosowe i pekan, pokonując lukier aż ostygnie i spreadable. Mróz i wypełnić ciasto lukrem kokosowym.