Niemieckie Ciasto Czekoladowe Pecan
Niemiecka czekolada Pecan Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, syrop kukurydziany, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Niemieckie Ciasto Czekoladowe Pecan, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe Pecan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać syrop kukurydziany, jajka, cukier, masło i wanilię razem w misce do uzyskania jasnego koloru i dobrego wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan i kokosem.
Posypać kawałki czekolady na dnie przygotowanej skorupy ciasto.
Wlać mieszaninę syrop kukurydziany na chipsy czekoladowe.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż góra jest ustawiona, 55 do 60 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem, około 2 godzin.