Niemieckie ciasto czekoladowe II

Niemieckie ciasto czekoladowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj niemieckiego ciasta czekoladowego II. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 990 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka sody oczyszczonej, masło, skrócenie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 4-9 calowe okrągłe Patelnie. Posiekaną niemiecką czekoladę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niemiecka Słodka CzekoladaNiemiecka Słodka Czekolada
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, śmietany razem 2 szklanki cukru i skrócenie. Ubić 4 żółtka na gładką masę. Następnie wymieszaj z maślanką i wanilią. Przesiać razem mąkę, sól i sodę oczyszczoną; wymieszać w kremową mieszaninę. Następnie wymieszać z roztopioną czekoladą. W innej misce ubij białka na sztywne szczyty, złóż do ciasta. Podziel ciasto równomiernie między cztery patelnie i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Fajne ciasto w patelniach na stojakach z drutu. Gdy ostygnie, wypełnić i lodu z lukrem orzechów kokosowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Aby zrobić lukier: w średniej misce ubij 1 żółtko, ciężką śmietanę i 1 1/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Gotować w górnej części podwójnego kotła, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z kokosem, pekanami i masłem. Ostudzić przed polewaniem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn