Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 521 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka mąki, czekolada, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę, cukier i żółtka wymieszać w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść 3 uncje masła, sól, tosty kokosowe, i kawałki orzechów pekan w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podgrzać mieszaninę śmietany i gotować, stale mieszając (skrobając dno podczas mieszania), aż mieszanina zacznie zagęszczać i pokryje łyżkę (termometr odczytu natychmiastowego odczyta 170.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1
W małym rondlu podgrzej cukier i wodę, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1
Umieść 8 uncji posiekanej czekolady w misce z syropem kukurydzianym i 1 uncji masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podgrzej krem, aż zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
3
Zdjąć z ognia i zalać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Odstawić na minutę, a następnie mieszać, aż będzie gładka.
1
Usunąć warstwy ciasta z patelni i przeciąć obie warstwy ciasta na pół poziomo, za pomocą ząbkowanego noża do chleba.Ustaw pierwszą warstwę ciasta na talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
2
Dobrze posmarować syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Rozprowadź kubek kokosowego nadzienia na warstwie ciasta, upewniając się, aby dotrzeć do krawędzi. Ustaw kolejną warstwę ciasta na wierzchu.Powtórz, używając syropu, aby umyć każdą warstwę ciasta, a następnie rozłożyć kubek nadzienia kokosowego na każdej warstwie, w tym na górze.Boki oblodzać polewą czekoladową, a następnie ułożyć ozdobną obwódkę z polewy czekoladowej wokół góry, otaczając polewę kokosową.(Może się wydawać, że jest dużo polewy czekoladowej, ale wykorzystaj to wszystko. Zaufaj mi. Nie pożałujesz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn